lördag 26 januari 2013

Berätta för mig

Tanken på att bada badkar är fantastisk. Jag ser mig själv i ett rykande bad med ansiktsmask på, något att läsa och något att dricka.
Därför tar jag med allt det där och låser in mig för att få vara ifred. Vattnet är varmt och jag stänger av när det är lagom mycket i karet. Nu ska jag njuta!
När jag doppar ner fötterna är det så varmt att jag måste massera dem för att inte börja gråta. Jag sätter mig ned och öppnar förpackningen med ansiktsmask. Kletar in mig och sedan... ja vad gör man sedan? Jag vet inte. Tänker att jag ska luta mig bakåt och slappna av. Hmm. Det finns problem med detta. Vi har ett stort badkar. Jag har en liten kropp. Jag halkar runt. Jag sätter mig upp. Nu börjar jag pilla på fötterna. Det är alltid skitäckligt. Det är ännu skitäckligare i badkaret. Nu är vattnet superskitsnuskigt.
Jag har badat klart.

Nej. Jag fattar inte grejen.

2 kommentarer:

  1. Jooooooooooooo.... så ljuvligt skönt !!
    Pilla fötterna gör man innan man kliver upp !!
    ha en skön söndag!!

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte. Jag ville på liv och död ha ett badkar när vi gjorde om vårt badrum för sju år sedan. Hittills har jag badat tre gånger. (men vad fan, det är dyrt och miljöovänligt och tar tid.....)

    SvaraRadera